Selecteer een pagina

Fox Sports heeft weinig met FC

FC Den Bosch klopt momenteel nadrukkelijk op de deur van de eredivisie. Een terugkeer via de play-offs is na de openingsdag niet helemaal uit te sluiten. Was het dan zo goed tegen Eagles? Nee, zeker niet, maar de hand van De Kromme was aanwezig. Effectief en sluw. Wat viel vooral op? Het nogal partijdige commentaar op Fox Sports.

Lees meer

Ajax-gekte ook in Den Bosch

Het lijkt wel of heel Nederland de afgelopen maanden Ajax-fan is geworden. Nou ja, heel Nederland? Er zijn plekken waar ze tegen de Spurs stonden te juichen. Maar er is wel degelijk Ajax-gekte ontstaan. Niet alleen in Amsterdam. Ja, aantoonbaar ook in Den Bosch, in BelgiĆ« en zelfs in Duitsland waar ze het hebben over ‘die Traum-Mannschaft’

Lees meer

Oeteldonk 2019 was fantastisch

Wat is nou carnaval in Oeteldonk. Een zuip- en lalfeest, zoals zovelen van boven de rivieren denken. Of toch iets anders. Ik beschouw het Bossche carnavalsfeest als een ontmoetingsfeest, zoals het dat ook zo goed als zeker is in andere prachtige klassieke carnavalssteden als Bergen op Zoom, Venlo, Sittard en Maastricht. Een persoonlijke terugblik op 2019.

Lees meer